Citronella kaars in blikje

4.75

Deze citronella kaars is gemaakt van 100% bijenwas en zit in een handig meeneem blikje.  Aan de kaars zit een sterke citronella geur. Weg met die muggen! Een Nederlands kwaliteitsproduct van Dipam.

Is het kaarsje opgebrand kan je het blikje gebruiken voor iets anders. Ga je kamperen of picknicken? Dan kan je het blikje handig meenemen.

Out of Stock
Provide your Email so we can email you when product comes in-stock.
Vergelijk

Beschrijving

Kaarsenmakerij Dipam C.V.  is in 1983 opgericht als project om ex-verslaafden weer deel te laten nemen aan de maatschappij. Zinvol werk uitvoeren in een enigszins beschermde omgeving blijkt een goede manier om werkervaring, sociale vaardigheden en zelfvertrouwen op te doen. Het ambachtelijke werk en de grote diversiteit aan werkzaamheden lenen zich bovendien goed om te ontwikkelen van eenvoudig werk naar meer complexe en verantwoordelijke taken.

Inmiddels is Dipam uitgegroeid tot een organisatie met klanten in 47 landen, waar in het drukke seizoen 8 – 10 mensen werken. Wij leveren onze kwaliteitsproducten vooral aan groothandels en winkeliers in de natuurvoedingsbranche.

Nog steeds geven ze invulling aan de oorspronkelijke doelstellingen. Zij bieden met werkervaringsplaatsen een plek aan mensen die om verschillende redenen (lang) buiten het arbeidsproces hebben gestaan. Ook hebben zij samenwerkingsverbanden met instituten voor gehandicapten die aan bijvoorbeeld inpakwerk een zinvolle dagbesteding hebben.

Extra informatie

Brandtijd

15 uur

Afmetingen

Doorsnede kaars 6,5 cm. Hoogte blikje 4 cm.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Citronella kaars in blikje” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *