Wereldlichtje

9.20

Een mooie bolkaars met daarop de wereld! Met het kopen van deze kaars steun je een bijzonder project. Een deel van de opbrengst gaat namelijk naar Beesupport.

BeeSupport steunt kleinschalige milieuvriendelijke bijenteeltprojecten.
De stichting bestaat sinds 1 december 2004 en ondersteunt inmiddels imkerprojecten in:
Zimbabwe, Kenia, Oeganda, Ghana, Ethiopie en Tanzania.

Op voorraad

Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:
Vergelijk

Beschrijving

Kaarsenmakerij Dipam C.V.  is in 1983 opgericht als project om ex-verslaafden weer deel te laten nemen aan de maatschappij. Zinvol werk uitvoeren in een enigszins beschermde omgeving blijkt een goede manier om werkervaring, sociale vaardigheden en zelfvertrouwen op te doen. Het ambachtelijke werk en de grote diversiteit aan werkzaamheden lenen zich bovendien goed om te ontwikkelen van eenvoudig werk naar meer complexe en verantwoordelijke taken.

Inmiddels is Dipam uitgegroeid tot een organisatie met klanten in 47 landen, waar in het drukke seizoen 8 – 10 mensen werken. Ze leveren hun kwaliteitsproducten vooral aan groothandels en winkeliers in de natuurvoedingsbranche.

Nog steeds geven ze invulling aan de oorspronkelijke doelstellingen. Ze bieden met werkervaringsplaatsen een plek aan mensen die om verschillende redenen (lang) buiten het arbeidsproces hebben gestaan. Ook hebben ze samenwerkingsverbanden met instituten voor gehandicapten die aan bijvoorbeeld inpakwerk een zinvolle dagbesteding hebben.

Extra informatie

Ingrediënten

100 % Bijenwas

Brandtijd

minimaal 7 uur

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wereldlichtje” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *